Over Cyclochef


Cyclochef is ontstaan uit passies voor reizen, koken en wielrennen. Meerdere jaren werkte Matthijs voor andere fietsreisorganisaties alvorens te besluiten voor zichzelf te beginnen. Sinds de oprichting hebben reeds vele organisaties Cyclochef ingehuurd, maar ook fietsgroepen en fietsvrienden weten Cyclochef steeds beter te vinden.

Matthijs de Vos
Oprichter Matthijs de Vos woont een groot deel van het jaar in het Franse Puy Saint Vincent waar hij de scepter zwaait in de keuken van een fietshotel. Centraal in de alpen gelegen vormt het een goede uitvalsbasis voor fietstochten in een prachtige omgeving. In de directe omgeving liggen cols als de Galibier, Izoard, Échelle, Vars, Granon en Montgenèvre. Het plezier van rondreizen met groepen fietsers bracht hem ertoe reizen te blijven organiseren.

Maatwerk
Tot nu toe heeft Cyclochef altijd maatwerk geleverd. Op aanvraag werden er reizen georganiseerd. Om ook de individuele fietser aan te spreken heeft matthijs een tocht georganiseerd waar iedereen zich voor kan inschrijven; de Alp Experience. De tocht spreekt tot de verbeelding van velen, en kan nu, in gezelschap van gelijkgestemden, door een ieder gemaakt worden.

Organiseer een fietsreis op maat

Eenmanszaak met contacten
Door jarenlange ervaring in de Alpen kent Matthijs niet alleen goed de omgeving, maar ook de nodige adressen en personen. Cyclochef is een eenmanszaak maar als het nodig is beschikt hij over de nodige contacten om die in te zetten. Zo kan hij zorgen voor accommodatie en fietsbegeleiding voor grotere groepen en heeft de klant slechts een contactpersoon.

Matthijs de Vos


Matthijs de Vos - Cyclochef