Showing all 4 results

 • Deelnemers Alp Experience

  Alps Experience – De ultieme Alpentrektocht

  De Alps Experience is een uitdagende fietstrektocht door de Franse Alpen waarin vele bekende cols worden bedwongen. We overnachten op kleine campings op idyllische plekjes met fenomenale uitzichten. Onderweg word je ondersteund door een volgauto die ook je bagage vervoert en dagelijks wordt er een lunchpauze verzorgd. Cyclochef zorgt voor de maaltijden. De etappes zijn allemaal rond de 100 km per dag, en voor elke etappe is er een uitbreiding mogelijk. Zo kunnen fietsers van elk niveau de Alpen in al haar glorie ervaren. Ga je mee?

  Kaart Alpe Experience

  €495 p.p. Lees verder
  8 klanten ( 5.00 van 5 )
  Beoordelen ons met een 10

  Categorieën:
  Kamperen , Trektocht

 • Alpe Experience

  Droomtour

  Deze nieuwe reis gaat door de middelgebergten die tegen de Alpen aan liggen als de Drome, de Vercors en de Chartreuse en sluit af met een fantastische alpencol; de col du Glandon. Een aantrekkelijke manier om een paar nieuwe gebieden te leren kennen, lekker fit te worden aan het begin van de zomer en te genieten van schitterende natuur. Door de routeopties is deze tocht geschikt voor renners van ieder niveau en daarmee een mooie bestemming voor een fietsavontuur met vrienden.

  Belangrijkste informatie
  Deze reis begint en eindigt in Allemond en bestaat uit vijf etappes en een rondrit. De ritten zijn tussen de 100 en 130 km lang waarin gemiddeld 3000 hoogtemeters overwonnen moeten worden. De rondrit is optioneel en je kunt hier een rustdag van maken. De reis is geheel verzorgd wat inhoudt dat er een volgwagen en gids meerijden, er een lunchpauze is op het parcours, je bagage vervoerd wordt, er lekker voor je gekookt wordt, en er gereedschap en dergelijke voorhanden is. We verblijven op fraai gelegen campings en je slaapt in je eigen tentje.

  €495 p.p. Lees verder

  Categorieën:
  Kamperen , Trektocht

 • Staat de reis waar je naar op zoek bent hier niet tussen?

  Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Lees hoe zo'n maatwerk reis eruit zou kunnen zien.
 • Lombarde

  Hannibal Alpenreis

  Dit jaar vindt de tweede editie plaats van De Hannibal Alpenreis: een fietstrektocht door de Franse en Italiaanse Alpen waarin we enkele legendarische maar ook een paar fenomenale onbekende cols beklimmen als de Agnel, Fauniera, Lombarde en Bonette. De etappes zijn allemaal rond de 100 km per dag, uitdagend, en gaan allemaal door fantastische natuur. Onderweg word je ondersteund door de volgauto en op de bergcampings wordt goed voor je gezorgd. Durf je het aan?

  Lombarde

  €495 p.p. Lees verder
  2 klanten ( 5.00 van 5 )
  Beoordelen ons met een 10

  Categorieën:
  Kamperen , Trektocht

 • hotel saint Roch

  Standplaats Puy Saint Vincent

  Centraal in de Alpen gelegen, aan de rand van de Écrins, vormt hotel st Roch de ideale uitvalsbasis om de Alpen te verkennen. Bekende en onbekende cols liggen binnen handbereik, zoals de l’Izoard, de Galibier, de col du Granon, de col d’Agnel en de Vars. Neem ook je mountainbike mee, het hotel ligt aan de lift die je bovenaan het bike park brengt. Samen met het sportgekke team van het hotel biedt Cyclochef een uitdagend fietsarrangement aan.

  €70 p.p. per dag Lees verder
  1 klant ( 5.00 van 5 )
  Beoordeelt ons met een 10

  Categorieën:
  Hotel , Standplaats