Showing all 4 results

 • Alpe Experience

  Alp Experience – De ultieme Alpentrektocht

  De Alp Experience is een uitdagende fietstrektocht door de Franse Alpen waarin vele bekende cols worden bedwongen. We overnachten op kleine campings op idyllische plekjes met fenomenale uitzichten. Onderweg word je ondersteund door een volgauto die ook je bagage vervoert en dagelijks wordt er een lunchpauze verzorgd. Cyclochef zorgt voor de maaltijden. De etappes zijn allemaal rond de 100 km per dag, en voor elke etappe is er een uitbreiding mogelijk. Zo kunnen fietsers van elk niveau de Alpen in al haar glorie ervaren. Ga je mee?

  Kaart Alpe Experience

  €395 p.p. per week Lees verder
  8 klanten ( 5.00 van 5 )
  Beoordelen ons met een 10

  Categorieën:
  Kamperen , Trektocht

 • Alpe d'huZes logo

  Alpe d’huZes arrangement

  Alpe d’huZes
  Doe je mee aan de Alpe d’huZes maar heb je nog geen accommodatie in de buurt van de start? Dan is dit misschien interessant voor jou!

  Voor een fietsgroep van maximaal tien renners biedt Cyclochef een catered chalet aan in Venosc. Dit ligt op 12 km van de start en is een perfecte uitvalsbasis om ook de dagen voor de Alpe d’huZes in de omgeving te fietsen. Het verblijf van een week is volledig verzorgd. Dit betekent dat er in de ochtend een goed fietsersontbijt klaar staat, ’s middags wat hartigs bij een drankje en daarna een goed drie gangen diner. Je bent samen met je gezelschap in een eigen huis met de nodige privacy. Geen boodschappen doen, niet koken en niet afwassen, gewoon lekker fietsen en genieten met vrienden of familie.

  Alpe d"HuZes 2015 - foto Frank van Engelen

   

  €395 p.p. Lees verder

  Categorieën:
  Standplaats

 • Staat de reis waar je naar op zoek bent hier niet tussen?

  Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Lees hoe zo'n maatwerk reis eruit zou kunnen zien.
 • Lombarde

  Hannibal Alpenreis

  De Hannibal Alpenreis is een nieuwe fietstrektocht door de Franse en Italiaanse Alpen waarin we enkele legendarische maar ook een paar fenomenale onbekende cols beklimmen als de Agnel, Fauniera, Lombarde en Bonette. De etappes zijn allemaal rond de 100 km per dag, uitdagend, en gaan allemaal door fantastische natuur. Onderweg word je ondersteund door de volgauto en op de bergcampings word goed voor je gezorgd. Durf je het aan?

  Lombarde

  €395 p.p. per week Lees verder
  1 klant ( 5.00 van 5 )
  Beoordeelt ons met een 10

  Categorieën:
  Kamperen , Trektocht

 • hotel saint Roch

  Standplaats Puy Saint Vincent

  Centraal in de Alpen gelegen, aan de rand van de Écrins, vormt hotel st Roch de ideale uitvalsbasis om de Alpen te verkennen. Bekende en onbekende cols liggen binnen handbereik, zoals de l’Izoard, de Galibier, de col du Granon, de col d’Agnel en de Vars. Neem ook je mountainbike mee, het hotel ligt aan de lift die je bovenaan het bike park brengt. Samen met het sportgekke team van het hotel biedt Cyclochef een uitdagend fietsarrangement aan.

  €70 p.p. per dag Lees verder
  1 klant ( 5.00 van 5 )
  Beoordeelt ons met een 10

  Categorieën:
  Hotel , Standplaats