Fietsreizen voor groepen


Cyclochef organiseert sinds enige jaren fietsreizen voor groepen. Elke groep heeft andere wensen en elke reis is weer anders. Het is dus altijd maatwerk. Wat kan Cyclochef bieden voor een fietsgroep?

  • Koken op locatie
  • Lunchstop onderweg
  • Volgauto
  • Bagage, en fietsvervoer
  • Organisatie van de reis, accommodaties, routes e.d.
Fietsreizen voor groepen
Kok op locatie

Kok op locatie


Na een lange dag fietsen wil je graag gezellig wat eten met je reisgezelschap. Niemand heeft echt zin om te koken en de boodschappen te doen en een restaurant is ook niet altijd praktisch. Het liefst zou je wat uitrusten of gezellig wat drinken om aan te schuiven wanneer het klaar is. Dat kan!

Regelmatig word ik gevraagd om te komen koken in een gehuurd vakantiehuis. De fietsers trekken erop uit en ik zorg voor een ontvangst met pasta, en daarna een goede fietsersmaaltijd. Voedzaam, gezond, lekker en voldoende. Ik ben zelf een fietser dus ik weet wat je verbrandt op een dag! Uiteraard kun je voorkeuren en dieetwensen aan mij doorgeven dan houd ik er rekening mee.

Maak je een trektocht? Ik kan meereizen en zorgen dat er op het volgende adres weer een goed ontvangst is. Onderweg kan ik eventueel voor een lunchstop zorgen en ik kan natuurlijk ook jullie bagage meenemen.

Lunchstop onderweg


Tijdens de rit zorg voor de lunch op een mooie plek. Ik richt een partytent in met stoelen, en zorg voor een buffet met lekkere voedzame dingen. Uiteraard kan ik rekening houden met voedselvoorkeuren.

Lunchstop onderweg
Volgauto, bagage en fietsvervoer

Volgauto


Wil je graag dat er een volgauto meegaat dan kan dat ook. Het is een fijn idee dat eventuele uitvallers kunnen instappen, dat er gereedschap bij de hand is, je een jack kunt meegeven en dat er altijd water, een EHBO doos en wat te eten in de buurt is.

Bagage, en fietsvervoer


Vervoer van bagage en fiets kan heel praktisch zijn. Als je een trektocht wilt maken met een groep, is het fijn dat je bagage klaar staat op de volgende overnachtingsplaats.

Ook heel aantrekkelijk is het idee om je fiets mee te geven aan Cyclochef en zelf snel, comfortabel en goedkoop per vliegtuig te reizen. Nice, Genève en Venetië lenen zich hier goed voor. Fietsen worden per fietstrailer vervoerd, tenzij meer dan twaalf. Dan wordt er een bus ingezet.

Organisatie van de reis, accommodaties, routes e.d.


Cyclochef kan een gehele reis voor je verzorgen. Denk aan de accommodaties, de catering, eventueel de verzorging onderweg en routes. In de Franse Alpen, waar ik woon, maar ook in andere regio’s. Maar ook een tijdmeting op een berg is mogelijk.

Wil je naast fietsen ook andere dingen doen? Er zijn genoeg andere activiteiten die leuk zijn om eens met een groep te doen en die ik voor je kan organiseren. Denk aan raften, via ferrata of canyoning. Maar ook een wijnproeverij in bijvoorbeeld de Provence is natuurlijk een leuk extraatje. Wie weet wat er allemaal kan!

Advies op maat?

Vul het formulier rechts in, of bel mij even:
(+31) (0)6 44 19 20 78

VRAAG GELIJK EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN


Stap 1. Ik wil een offerte aanvragen voor een:

Stap 2. Contactgegevens:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer
Zodat wij u evt. terug kunnen bellen om verdere mogelijkheden te bespreken.

Onderwerp

Omschrijving

Wilt u een offerte voor een reis geef dan in ieder geval het aantal personen, de regio of plaats van bestemming, de reisduur en gewenste accommodatie op. Hoe gedetailleerder, hoe beter!